گزارش جلسه تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده مالی و حسابداری در سال ۱۴۰۱

جلسه تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۱ داشنکده مالی و حسابداری و شرکت کنندگان منتخب در وبینار افق بازار سرمایه سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ در محل ساختمان شماره ۱ دانشگاه برگزار گردید. در این نشست ابتدا جناب آقای دکتر عرب یزدی، ریاست محترم دانشگاه و سپس جناب آقای دکتر عین آبادی ریاست محترم دانشکده مالی و حسابداری ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه به تشریح فعالیت ها و اهداف عالیه دانشگاه و دانشکده مالی و حسابداری پرداختند. در ادامه جلسه، پژوهشگران برتر به بیان مشکلات و مسایل خود در طول دوران تحصیل و در ارتباط با دانشگاه پرداختند و ریاست محترم دانشگاه پس از توضیح درباره برخی از موارد مطرح شده، مقرر نمودند مسئولین مربوطه اقدامات مقتضی در خصوص رفع موانع مذکور به عمل آورند. در خاتمه جلسه، ضمن تجلیل از پژوهشگران برتر و شرکت کنندگان منتخب وبینار افق بازار سرمایه در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به رسم یادبود هدایایی همراه با لوح تقدیر به این عزیزان اهدا گردید.