بخش دوم موجود در هر درس مربوط به کلاسهای آنلاین می باشد. در این حالت آموزش با هماهنگی های قبلی در ساعات مشخص استاد در کلاس حاضر بوده و دانشجویان می بایست جهت حضور در کلاس به آن وارد شوند. لازم به ذکر است کلیه کلاسهای آنلاین پس از خاتمه بصورت خودکار در سامانه ذخیره می گردند و دانشجویان می توانند کلاسهای ضبط شده را نیز مشاهده کنند.
به منظور شرک در کلاسهای آنلاین و یا مشاهده کلاسهای ضبط شده مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- پس از انتخاب و ورود به هر کلاس در قسمت بالای صفحه (مطابق تصویر زیر) روی گزینه “کلاس مجازی درس …” کلیک نمایید.

۲- با انجام مرحله فوق شما وارد صفحه مربوط به کلاسهای آنلاین خواهید شد. در صفحه می توانید در قسمت پایین (مطابق تصویر زیر) با توجه به تاریخ کلاس و کلیک روی نام جلسه، کلاس ضبط شده را مجددا باز نموده و آنرا ببینید. به منظور انصال به کلاس در حال برگزاری می بایست بر روی گزینه “اتصال به جلسه” در بخش بالای صفحه کلیک کنید.

پس از انجام مرحله فوق شما به کلاس آنلاین (مطابق تصویر زیر) متصل خواهید شد.