الف- برای دفاع از پایان نامه حداقل می بایست یک نیمسال ( ۴ ماه ) از شروع انتخاب واحد پایان نامه گذشته باشد.

ب- پس از اتمام کار بر روی موضوع پایان نامه، دانشجو می بایست نسخه نگارش یافته پایان نامه را برای استاد راهنما ارسال نماید.
تبصره: به پایان نامه هایی که از فرمت پیشنهادی دانشگاه تبعیت نکرده اند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

ج- پس از تایید پایان نامه توسط استاد راهنما، دانشجو فرم تقاضای دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد (فرم شماره ۲۰۷) که به امضای استاد راهنما و مشاور رسیده باشد را تکمیل نماید. استاد راهنما فایل پایان نامه مورد تایید خود را به ایمیل Reserch ارسال نماید.

د- همچنین، دانشجو بایستی در سامانه همانند جو، فایل پایان نامه مورد تایید استاد راهنمای خود را بارگزاری و نتیجه همانندجویی را به امور پژوهش گروه تحویل نماید.

ه- پس از تکمیل فرم فوق الذکر توسط دانشجو، استاد یا استادان داور توسط گروه مربوطه انتخاب می گردند.

و- پس از تایید پایان نامه توسط داور (یا داوران) هماهنگی لازم با استاد راهنما، استاد مشاور و داور (یا داوران) جهت تعیین زمان دفاع دانشجو انجام می پذیرد.
تبصره: زمان تعیین شده آموزش دانشگاه نیز می بایست هماهنگ گردد.

تبصره: نحوه برگزاری جلسه دفاع بصورت پیش فرض مجازی است و در صورت درخواست استاد راهنما و تصویب گروه مربوطه امکان برگزاری دفاعیه حضوری نیز وجود دارد.