آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۱ در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور

به اطلاع متقاضییان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی می‌رساند با توجه به نکات درج شده در اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین در نظر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون، می‌توانند در آزمون مذکور ثبت‌نام و شرکت نمایند (برای دانلود دفترچه راهنما اینجا کلیک کنید).  ثبت‌نام برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ از روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ آغاز و در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ پایان می‌پذیرد.  ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌شود. (برای ثبت نام اینجا کلیک کنید) متقاضییان ضمن اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیرایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران (مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون)، در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، می‌توانند حداکثر در دو رشته امتحانی (طبق ضوابط از رشته‌‌های امتحانی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام) متقاضی ثبت‌نام در آزمون مذکور شوند.