اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور در باره تاریخ‌ ثبت‌نام‌ و شرایط و ضوابط شرکت در‌ آزمون‌ سراسری ‌ سال‌ ۱۳۹۸

پیرو اطلاعیه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ سازمان سنجش آموزش کشور بدین‌ وسیله‌ به ‌اطلاع‌ کلیه‌ متقاضیان‌ ثبت‌نام‌ و شرکت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال ۱۳۹۸ برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم «شبانه»، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌ نور (آموزش‌ از راه‌ دور) و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی و همچنین متقاضیان تحصیل در رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند که‌ ثبت‌نام‌ برای شرکت‌ در آزمون‌ مذکور از روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ (بیست و چهارم‌ بهمن ماه ۱۳۹۷) آغاز و در پایان‌ وقت‌ روز پنجشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۲ (دوم اسفند ماه‌ ۱۳۹۷) پایان‌ می‌پذیرد؛ لذا داوطلبان‌ می توانند در مهلت‌ مقرر براساس توضیحات مندرج در پیوند http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=5979 برای شرکت در این آزمون اقدام نمایند. برای مشاهده دفترچه راهنمای ثبت نام (اینجا) را کلیک نمایید.