تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته مقطع کارشناسی پیوسته (سراسری – پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) سال۱۴۰۱ در سامانه ثبت نام سازمان سنجش

بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، بدینوسیله به اطلاع داوطلبان ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۱ می‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که برای انتخاب رشته اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده است که بتوانند تا پایان روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۰۶ نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند. (اینجا) لذا ضرورت دارد که داوطلبان در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی، دفترچه اصلاحیه و همچنین مندرجات اطلاعیه سازمان سنجش به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی اقدام نمایند. پیوند دانلود راهنمای انتخاب رشته (اینجا) پیوند دانلود دفترچه اصلاحات (اینجا) *** متقاضیان مجاز به انتخاب رشته میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند:

فهرست رشته های دارای پذیرش مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان ( کارشناسی پیوسته سال ۱۴۰۱)

ردیف گروه تحصیلی کدرشته محل عنوان رشته مندرج در صفحه … راهنمای انتخاب رشته یا اصلاحات
۱ علوم ریاضی وفنی ۱۲۴۳۹ مهندسی کامپیوتر صفحه ۱۰۸
۲ علوم انسانی ۱۲۴۴۰ حسابداری صفحه ۱۰۸